lunes, 2 de diciembre de 2013

Leyre Burguera analitza els efectes del sistema electoral espanyol

 
Dénia. 2 de desembre de 2013
 
El Fòrum de Ciutadania i Política va reprendre la seua activitat el passat divendres 29 de novembre amb la xerrada de la politòloga de la UNED Leyre Burguera sobre l’actual sistema electoral a l’estat espanyol. Burguera destacà que l’actual sistema electoral és una part més del complex sistema polític establert a Espanya des de la transició política. Burguera assenyalà que qualsevol disseny de sistema electoral es confecciona amb unes connotacions polítiques i amb uns clars objectius.
 
Leyre Burguera és doctora en Dret per la UNED, amb premi extraordinari per la dita facultat i pel Congrés dels Diputats.  A més de llicenciada en Ciències Polítiques i Sociologia. Recentment ha publicat Democracia electoral: comunicación y poder (Congresode los Diputados, 2013).


 
Després de la intervenció de la professora de la UNED, presentada per Ricard Llompart, Amparo Casado obrí un debat sobre diversos aspectes del sistema polític espanyol que seran tractats en posteriors jornades del Fòrum com el funcionament i finançament dels partits polítics, participació ciutadana, transparència, etc.

No hay comentarios:

Publicar un comentario